e
Banner

Etiketler: özgür sert



Antalya Limanı’na demiryolu bağlantısı ticareti uçurur


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Denizyolu

Antalya Limanı’na demiryolu bağlantısı sağlanarak, yaş sebze ve meyvenin denizyolu ile taşınmasının çok önemli faydalar sağlayacağını vurgulayan Port Akdeniz Genel Müdürü Özgür Sert, “Antalya ve bölgesinde ihracatı, ticareti, üretimi arttıracak, ekonomide adeta sıçrama yaratacak böylesine önemli çözümlerin hayata geçirilebilmesi için Antalya Limanı’nın altyapısı ve kabiliyeti hazır. Port Akdeniz olarak biz de her türlü desteği vermeye hazırız” dedi. 




Port Akdeniz işçileri dünyanın en güvenli kabinlerinde çalışacak


Yayın: 27-10-2017
Kategori: Denizyolu

İş Güvenliği ve Sağlığı konusunda peş peşe kapsamlı çalışmalara imza atan Port Akdeniz, işçilerinin güvenliği için, dünyadaki en son teknoloji kullanılarak tasarlanan yüksekte çalışma ve yüksekten transfer kabinleri ithal etti. İngiltere’de geliştirilen kabinler Türkiye’de ilk kez kullanılacak. 




Port Akdeniz’den 4.0 öncülük


Yayın: 06-11-2017
Kategori: Denizyolu

III. Ulusal Liman Kongresi, Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nin ev sahipliği ile gerçekleşti. Kongrenin bu yılki temasını '' Sanayi 4.0 ve Limanlar'' oluşturdu. Kongre kapsamında düzenlenen “Liman Panelleri” oturumuna katılan Port Akdeniz Genel Müdürü Özgür Sert, gerçekleştirdiği sunumda “Günümüzün yeni kavramları olan sanayi 4.0’ın tüketicisi değil üreticisi olmalıyız” dedi.




Port Akdeniz RO-RO seferlerine ev sahipliği yapacak


Yayın: 26-12-2018
Kategori: Denizyolu

Port Akdeniz – Antalya Limanı, konteyner, genel kargo & dökme kargo, proje kargo ve kruvaziyer gemilerine kendi kılavuzluk teşkilatı ile aynı anda hizmet sunabilen, bölgesindeki yegane liman olma özelliğine yeni bir hizmet daha ekledi.